星期六, 7月 25, 2009

0 沒有o靚模,何來Normal?

自從書展和o靚模扯上關係後,o靚模當堂成為眾人聚點,報紙周刊為滿足大眾的需求,不停發掘新聞,不停製造新聞,是是非非只為了銷量。討論區你討我論,只為了大家茶餘飯後有個話題。三姑六婆談論哪一位o靚模寫真銷量優勝,哪一位o靚模去踩哪一位o靚模場。名人知識分子談論o靚模風氣。娛樂節目借o靚模扮鬼扮馬,短片上載至youtube短短數天便有十數萬人瀏覽。才氣歌手由o靚模引發無限靈感,rap上youtube短短數天又是過百回應,愈萬瀏覽者。無論反又好,撐又好,o靚模已是香港大眾娛樂之源,沒有o靚模,又何來Normal呢?

你鍾意o靚模,我鍾意Normal.................一起rap吧。



0 留言:

Blogger news


 

索愛の手機主題 Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates